Print Page | Close Window

Altsayfadan masterdaki pagedekki timeri çalıştırma

Printed From: C#nedir?com
Category: ASP.NET
Forum Name: ASP.NET
Forum Description: ASP.NET
URL: http://forum.csharpnedir.com/forum_posts.asp?TID=53649
Printed Date: 21 Ekim 2021 at 19:53
Software Version: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Topic: Altsayfadan masterdaki pagedekki timeri çalıştırma
Posted By: crasus
Subject: Altsayfadan masterdaki pagedekki timeri çalıştırma
Date Posted: 22 Mart 2013 at 10:33
Merhaba arkadaşlar

simdi ben bir web sitesinde fancybox iframe ile bir pencere acıp ordan urun ekliyorum sonra sepete ekleye basınca fancybox kapanıyor fakat sıkıntı surda

fancybox kapandıktan sonra masterpagedeki timeri enable yapmama ragmen timerin tick eventi calısmıyor.

Kodlarım

Alt sayfa///

try
 {

sept.Ekle(g_adet, g_urun_adi, g_urun tutar_db);

string jScript = "<script type=\"text/javascript\">\n" +
                                  "parent.$.fancybox.close();\n" +
                                                                  "</script>";
                            RegisterStartupScript("fancybox", jScript);
                             ((Site1)this.Master).guncelle();
}
 catch (Exception EX)
{
lt_uyari.Text = @"<script language='javascript'>alert('Bir hata oluştu.');</script>";
}

/// Master page
   <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
                                            <ContentTemplate>
<asp:Timer ID="t_zaman" Enabled="false" Interval="3000" runat="server" OnTick="t_zaman_Tick"></asp:Timer>
        </ContentTemplate>
                                        </asp:UpdatePanel>



//kod

    public void guncelle()
        {
            t_zaman.Enabled = true;

        }
        protected void t_zaman_Tick(object sender, EventArgs e)
        {
            SepetGetir();
            t_zaman.Enabled = false;
        }








Replies:
Posted By: crazzybaron
Date Posted: 22 Mart 2013 at 11:15
amacın sayfa yenilenmeden sepette ki ürünleri güncellemek mi?

-------------
MVP yolunda.......


Posted By: crasus
Date Posted: 22 Mart 2013 at 11:15
evet


Posted By: crasus
Date Posted: 26 Mart 2013 at 12:26
....


Posted By: crazzybaron
Date Posted: 26 Mart 2013 at 12:34
timer la olmaz javascriptle veritabanından veri çekmeyi araştır

-------------
MVP yolunda.......



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk