![]() |
Windows Form Mail Ekine Dosya Ekleme Sorunu Hakkın |
Post Reply ![]() |
|
Author | |
MSSahin ![]() Newbie ![]() Joined: 13 Aralık 2020 Location: Ankara Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Aralık 2020 at 17:09 |
Merhabalar,
Windows Form ile bir masaüstü uygulaması geliştiriyorum. Açılan ilk formda kullanıcı formu dolduruyor ve bir ek ekliyor( pdf,word vs.) daha sonra kaydedip çıkıyor. Bu eklenen dosyanın dosya yolunu sql server de kaydediyorum. Daha sonra onay verecek kullanıcı programa giriyor ve oluşturulan forma onay veriyor. Onay verilince form ilgili kişiye mail olarak gidiyor. Sorun maile ilk formda eklenen doyayı ekleyemem. Yani mail gidiyor fakat eki gönderemiyorum. Kodlarım şu şekilde; DOSYA EKLEME BUTONUM (textbox a dosya yolunu atıyor ardından sql server'e kaydediyorum.) private void button3_Click(object sender, EventArgs e) { OpenFileDialog dosya = new OpenFileDialog(); dosya.Filter = "Tüm Dosyalar | *.*"; dosya.ShowDialog(); string dosyayolu = dosya.FileName; string yeniyol = @"\\DOSYA YOLUM" + Guid.NewGuid().ToString(); File.Copy(dosyayolu, yeniyol); textBoxDosyaYolu.Text = Path.GetFileName(yeniyol); } |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |