C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > ASP.NET > ASP.NET
  New Posts New Posts RSS Feed - subdomainden domaine kayıt
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

subdomainden domaine kayıt

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
asiturk View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 27 Aralık 2004
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 138
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asiturk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: subdomainden domaine kayıt
    Posted: 23 Haziran 2014 at 15:27
www.xxx.com diye bir sitem var.
bi de www.yyy.xxx.com diye subdomain olan bir sitem var.

yapmak istediğim;
www.yyy.xxx.com sitesinde fileupload ile seçtiğim bir resmi www.xxx.com sitesinde ki Resimler klasörünün içine kopyalamak...

mümkün müdür? mükkünse nasıl bir yol izlemeliyim...
Back to Top
senol2985 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 21 Aralık 2012
Status: Offline
Points: 63
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote senol2985 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Haziran 2014 at 16:29
kayıt yaparken manuel altdomainin yolu verilemezmi yapmadım bilmiyorum ama fikir olrak servermappatch yerine c://felna filan gibi
www.kislaliyiz.com
Back to Top
asiturk View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 27 Aralık 2004
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 138
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asiturk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2014 at 10:20
alt domaine değil, normal domaine kayıt edilecek.
Back to Top
senol2985 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 21 Aralık 2012
Status: Offline
Points: 63
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote senol2985 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2014 at 13:33
ne fark eder yolunu manuel girsen olmuyormu ?
www.kislaliyiz.com
Back to Top
asiturk View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 27 Aralık 2004
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 138
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asiturk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2014 at 17:57
olmuyor malesef... :(
Back to Top
senol2985 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 21 Aralık 2012
Status: Offline
Points: 63
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote senol2985 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2014 at 18:59
"http://ornek.deneme.com/db/veriler.mdb" olmalı . yani pathi domain bazlı verirsen uygulaman çalışır . gibi örnek buldum sen yolu www lu ver olacakmı 
www.kislaliyiz.com
Back to Top
asiturk View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 27 Aralık 2004
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 138
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote asiturk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Haziran 2014 at 11:48
Teşekkürler deneyip dönerim...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.