C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > C# / .NET > C#
  New Posts New Posts RSS Feed - picturboxa taki dosyanın sayfa sayısını bulma
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

picturboxa taki dosyanın sayfa sayısını bulma

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
lindeman View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 26 Nisan 2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 129
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lindeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: picturboxa taki dosyanın sayfa sayısını bulma
    Posted: 26 Mayıs 2014 at 17:07
picturebox içerisine çağrılan 5 sayfalık tiff dosyasını açıp ileri geri butonu yardımıyla sayfalar arasında geçiş yapmak istiyorum..yardımcı olabilecek biri varmı?
Back to Top
kral06ankara View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 06 Mart 2013
Status: Offline
Points: 464
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral06ankara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Mayıs 2014 at 18:57
REsimleri parçaları ayrıma gibi bir şey mi yayıp bunları ileri geri yaparak göstermek mi istiyorsun
Back to Top
lindeman View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 26 Nisan 2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 129
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lindeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Mayıs 2014 at 15:31
taranmış 5 sayfa 10 sayfa veya 20 sayfalık bi belgeyi picturebox içinde göstermek 2.3.4.5.... sayfaları göstermek içinde ileri geri butonu yapmak istiyorum..
Back to Top
lindeman View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 26 Nisan 2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 129
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lindeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Mayıs 2014 at 16:05
????? yokmu bilen...alt alta sayfa sayfa göstersemde olur Word gibi..
Back to Top
choopterasive View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 11 Ağustos 2011
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 117
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopterasive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Mayıs 2014 at 16:18
5 farklı resmi ileri geri buttonları ile slider şeklinde göstermekse niyetin; button cliklerinde picturebox'ın imageurlini değiştirmek.

daha prof çalışmalar için c# win forms image gallery yada c# win forms image slider şeklinde arama yapman daha mantıklı olur.
C#
Back to Top
lindeman View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 26 Nisan 2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 129
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lindeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Mayıs 2014 at 17:03
tek bi dosya 5 sayfadan oluşuyo..5 sayfalık bi Word dosyası mesela,...
Back to Top
kral06ankara View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 06 Mart 2013
Status: Offline
Points: 464
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral06ankara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Haziran 2014 at 12:50
Aşağıdaki uygulamada ben bir resmi parçalara bölüp hepsini farklı yerlerde kullanmıştım belki işine yarar


resimleriOlustur() fonksiyonuna bakabilirsin.

Örnek Kod

Resmi parçalar bölme olarak şu uygulamaya bakabilirsin

örnek kod
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.