C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > C# / .NET > C#
  New Posts New Posts RSS Feed - iki pc arasındaki bağlantı
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

iki pc arasındaki bağlantı

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
biyomedikal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Şubat 2014
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote biyomedikal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: iki pc arasındaki bağlantı
    Posted: 04 Mart 2014 at 17:35
yaptığım bir projede iki pc arasında bağlantı nasıl kurabilirim yani bir pc de yazdığımı diğer pc de nasıl gönderebilirim.(otomasyon sistemi yapıyorum yani arıza takibi şimdi hastaneyi düşünün her bölümde bir ara yüz olacak ve bu yüzler biyomedikal birimine o bölümde oluşan arızayı gönderecek )
Back to Top
biyomedikal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Şubat 2014
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote biyomedikal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mart 2014 at 14:43
cevabı bilen yok mu?
Back to Top
karabakla View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 28 Ekim 2010
Status: Offline
Points: 459
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote karabakla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mart 2014 at 18:07
Bir kaç yolu var tcp/ip socket kullanabilirsin yada remote yapabilirsin yada http server yapabilirsin en basiti tcp ip socket
Back to Top
biyomedikal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Şubat 2014
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote biyomedikal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mart 2014 at 18:47
hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?
Back to Top
ilhan99 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 17 Mayıs 2005
Status: Offline
Points: 2075
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ilhan99 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mart 2014 at 22:23
Zaten hastanede network baglantın yokmu vardır bir tanede server vardır sqlserver'de büyük ihtimalde vardır veritabanını servera koy programıda ona göre yaz. Tabii admin yetkin var ise yok ise zaten paylaşımları sana actırmazlar kolay kolayda yaptırmazlar. Öyle kafasına her esen ben bölüme böyle program yazacam diyemez yöneticiye başvurman gerekir.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.