![]() |
Asp.net Sayfam 2 Defa Çalışıyor |
Post Reply ![]() |
|
Author | |
SalmanArslan ![]() Senior Member ![]() Joined: 18 Temmuz 2010 Status: Offline Points: 1051 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Ağustos 2012 at 09:15 |
Post kasmamak adına sorumu taylan arkadaşımızın somuş olduğu sorunun tam altına yazmıştım ama cevap alamadığım malesef belki gören olmadı diyerek sormu yeniliyorum bilen arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.
http://www.csharpnedir.com/forum2/forum_posts.asp?TID=49948
|
|
04-07-2010 'da C Sharp'a Başladım.
|
|
![]() |
|
SalmanArslan ![]() Senior Member ![]() Joined: 18 Temmuz 2010 Status: Offline Points: 1051 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu yarım'da olsa çözdüm sorun kullanmadığım bir .css dosyasını sildiğimde page load 1 defa tetiklendi ama buseferde routing kullandığım sayfada resimler gösterilmedi onların başına (/) Sılaş işaretini koyunca resimler eskisi gibi göründü fakad en büyük sorun olarak örneğin <span id="sgecmesaj" class="bildiri" onclick=" return GeMesajBildirGoster(<%= Session["id"] %>)"> <%= GelenBildirimAdeti.Split('|')[3] == "0" ? "" : GelenBildirimAdeti.Split('|')[3]%></span>yukarıdaki span tıkladığımda GeMesajBildiriGoster() functionum hiç bir şekilde çalışmıyor normal sayfalarda çalışıyor sanki yönlendirme yaptığım isimlerde böyle functionu arıyor gibi yada daha başka bir şey bu sorunu nasıl çözebilirim acaba functionun sagına soluna bir şeymi yazmam gerekiyor değerli arkadaşlar ilgilenirseniz çok sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
Konu çözüldü arayan mevlasınıda bulur neden 2 defa postback olurmuş onuda buluyor :) herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
|
null29 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26 Nisan 2010 Status: Offline Points: 508 |
Soru çoktan sorulmuş ancak, vatandaş cevap yazmaya tenezzül etmemiş. akşam bu sorun karşıma çıktı. Anlamsız bir sorun, aşağıya cevabını yazıyorum.
sayfa loadında !page.ispostback kontrolünü yazıp yazmadığınızı, kontrol ediniz (muhtemelen yapmışındır) bende sayfanın iki defa yüklenmesinin sebebi; bir image kontrolünde src="#" olarak verilmiş bundan kaynaklanıyormuş. O kadar aradım kodda bir sorun yok, htmlde de bunun sorun olacağı aklıma gelmemiş. Deneyerek buldum. Başkası aramasın. img lerde src değerine # yazmayın:)
Edited by null29 - 28 Ocak 2021 at 22:36 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |