C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > C# / .NET > C#
  New Posts New Posts RSS Feed - radiobutton temizleme
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

radiobutton temizleme

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
ertan_kilic View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Ekim 2011
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ertan_kilic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: radiobutton temizleme
    Posted: 31 Ekim 2011 at 09:27

Temizle butonuna bastığında radiobuttonların seçilmişliği nasıl kaldırabilirim...

Şöyle yapıyorum hata veriyor


radiobutton1.checked == false;

Verdiği hatada bu...
Only assignment, call, increment, decrement, and new object expressions can be used as a statement      
Back to Top
destiny24 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Nisan 2011
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 575
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote destiny24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Ekim 2011 at 13:21
C# ta == bir tek şartlarda kullanılıyor.Bunun yerine
radioButton1.Checked = false; kullan...
Back to Top
fnur View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Ağustos 2013
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fnur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ağustos 2013 at 14:34
peki temizle butonuna basıldığında radiobuttonlist nasıl temizlenir?
Back to Top
CrazySayisalci View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Mayıs 2009
Status: Offline
Points: 686
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote CrazySayisalci Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ağustos 2013 at 14:40
radiobuttonlist nedir?
Omeranar1@Hotmail.CoM
Niğde Üniv. Elektrik Elektronik Müh. (2.Sınıf)
Bildiğimi Bu Sitede Öğrendim
Back to Top
fnur View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Ağustos 2013
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fnur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ağustos 2013 at 15:04
yani radiobuttonun çoklu hali.
radioButton1.Checked = false; denedim false da hata veriyo. ne yapabilirm
Back to Top
CrazySayisalci View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Mayıs 2009
Status: Offline
Points: 686
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote CrazySayisalci Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ağustos 2013 at 19:59
nerede hata veriyor ne hatası
Omeranar1@Hotmail.CoM
Niğde Üniv. Elektrik Elektronik Müh. (2.Sınıf)
Bildiğimi Bu Sitede Öğrendim
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.