C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > ASP.NET > ASP.NET
  New Posts New Posts RSS Feed - datagrid link button
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

datagrid link button

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
DelphiDünyası View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Haziran 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DelphiDünyası Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: datagrid link button
    Posted: 15 Kasım 2005 at 20:59

Merhaba,
Datagridde link button kullanarak yeni bir sayfada kaydın ayrıntılarını gösteriyorum. ama açılan pencereniin istediğim özellikte ve boyutta olmasını beceremedim.
Bunu nassıl yapabilirim acaba?

Back to Top
karayel View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 12 Ocak 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 45
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote karayel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kasım 2005 at 21:46

 Eğer kastettiğin yeni pencerede açmaksa, javascirptin window.open metodunu kullanarak açmak için LinkButton1_OnClick(daha doğrusu DataGrid1_ItemCommand ) olayında

Response.Write("<script>javascript:var Pen=window.open('"+URL+"','Deneme','height="+h+",width="+w+",top='+(screen.height - "+h+") / 2+',left='+(screen.width - "+w+") / 2+',scrollbars=1,resizable');Pen.window.focus();</script>");

yazdırısan yeni bir pencerede açabilirsin

yC:karayel
Back to Top
1207652936 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16 Kasım 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1207652936 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Kasım 2005 at 11:13

DataGrid properties penceresinde columns sekmesinde datagride yer alacak kolonları secerken HyperLinkColumn tipini secmelisin

burada DataNavigateUrlFormatString ozelligine bir javascript fonksiyonu ile bu isi yapabilirsin,

bir popup fonksiyonu yazıp buraya

DataNavigateUrlFormatString="javascript:PopUp_Window('xxx.aspx?{0}',400,950)"

olarak yazarsan calismasi lazim

 

tsk
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.