C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > C/C++ > C / C++ ve C++.NET
  New Posts New Posts RSS Feed - ansi c hakkında bir soru==>
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ansi c hakkında bir soru==>

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
csiz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Mayıs 2005
Location: Benin
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote csiz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ansi c hakkında bir soru==>
    Posted: 19 Ağustos 2005 at 00:01

merhabalar.ben turbo c ile bir proje hazırlamıştım.onu  bitirme niyetindeyim ve devc++ derleyicisiyle devam edicem.

ancak malum bazı fonksiyonları desteklemiyor ansi c .size hangilerini destekliyor diye sormıcam. ltoa(); fonksiyonu kullanmıştım.anlıcağınız gibi uzun tamsayıyı stringe ceviriyor.bu string benim dosya ismim olacak.yane çok önemli bir fonk.acaba ansi c de buna benzer bir fonk var mı?yada kardeşim o zaten ansi c de var diyosanız ben neden listede göremedim ve program o zaman neden çalışmıyor.çünkü o satırı silince program hata vermiyor yane hatayla karşılaşılldı kapatılacak demiyor.hakl olarak sonsuz döngüye giriyor. fonksiyonu kendin yaz demeyin sakın.yazarım ama ya 3 sene  sonra tekrar lazım olursa..teşekkürler

Back to Top
NetZero View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Ağustos 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 130
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NetZero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Ağustos 2005 at 03:48

Merhabalar..

gerekli library leri eklediniz değil mi ?

ama bana kalirsa kendi function imi kendim yazardim...Sonuçta yapılmasi gereken çokda kompleks bir şey değil..LongInt den string e convert edecek function u yazmak bana vakitten tasarruf sağlayacaktir sizin durumunuzda olsam..

Ama diğer function larda da sorun var sa o zaman irdelemek gerekir tabi ki ..

iyi çalışmalar.

Eralp

Birşey yapıyorsan bunu para için değil sonsuzluk için yap!
Rock c#
Back to Top
csiz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Mayıs 2005
Location: Benin
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote csiz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Ağustos 2005 at 15:18
Alıntı: Orijinal mesaj: NetZero on 19 Ağustos 2005

Merhabalar..

gerekli library leri eklediniz değil mi ?

ama bana kalirsa kendi function imi kendim yazardim...Sonuçta yapılmasi gereken çokda kompleks bir şey değil..LongInt den string e convert edecek function u yazmak bana vakitten tasarruf sağlayacaktir sizin durumunuzda olsam..

Ama diğer function larda da sorun var sa o zaman irdelemek gerekir tabi ki ..

iyi çalışmalar.

Eralp


teşekkürler ama sana cevabını vermiştim.her seferinde bu fonksiyonu yazcak mıyım yane.sonucta hazır fonksiyonların bir amacı var.bende bundan faydalanmak istiyorum.çok şey mi istiyorum:)library leri ekledim tabi ki.tşk.
Back to Top
zombione View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 Ocak 2004
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zombione Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Ağustos 2005 at 16:11

Ansi C de itoa() yok  diyo adam gerekli kütüphaneyi ekledinizmi diye soruyla cevap geliyo

Ansi/Iso kütüp hanesi itoa() içermez !! kardeşlerim  hoca vardır onu daha önce yazan bi arasan bi ton itoa() bulursun

Geleceği görmek demek öleceğini görmek demektir.
ölülerde konuşur
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.