C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > ASP.NET > ASP.NET
  New Posts New Posts RSS Feed - ASP.Net Hata mesajı..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ASP.Net Hata mesajı..

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
dadas_eko View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Temmuz 2008
Status: Offline
Points: 575
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dadas_eko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ASP.Net Hata mesajı..
    Posted: 09 Mayıs 2010 at 02:45
Arkadaşlar projede bi hata veriyo ama bi türlü hatayı nasıl çözeceğimi bulamadım.. bu mesajın anlamı nedir ?

Bu nesne için parametresi olmayan oluşturucu tanımlanmamış.

Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin.

Özel Durum Ayrıntıları: System.MissingMethodException: Bu nesne için parametresi olmayan oluşturucu tanımlanmamış.

Kaynak Hatası:

Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.



Edited by dadas_eko - 09 Mayıs 2010 at 02:47
Erkan DURSUN | Software Developer

erkandursun.com | twitteruser.info | markambu.com
Back to Top
Cmedya View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 17 Şubat 2010
Status: Offline
Points: 173
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cmedya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2010 at 04:19

Classın da yada oluşturduğun nesnenin

public class()
{
 
}
 
yapıcı contructorı yok  . Sen büyük ihtimal parametreli olanı tanımladığın için , Default Contructor sildin yada yazmadın. Eklersen düzelir.
 
 
Back to Top
AmonRaBravo View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Kasım 2009
Status: Offline
Points: 645
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AmonRaBravo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2010 at 13:58
Hayır ya, Parametresiz instance oluşturmaya çalışıyor
mesela
 
FileInfo _fi = new FileInfo(); //FileInfo parametresiz ctor u yok bu hata verir
FileInfo _fi = new FileInfo("c:\\bir.txt"); //parametreli olmalı.
 
 


while(true)
{
    Console.WriteLine("AmonRa");
}

-------------
Fiat Bravo 1.4T-Jet 120HP
www.club-bravo.com


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.