C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > Veritabanları > SQL Server
  New Posts New Posts RSS Feed - Sql Server Server Name
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Sql Server Server Name

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
cobidik View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Eylül 2009
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cobidik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sql Server Server Name
    Posted: 19 Nisan 2010 at 07:01
Merhaba Arkadaşlar..

Sql server 2005 kurulumu yaptım fakat Management Studio gelmedi kaldırıp tekrar kurmayı denedim Management studio geldi fakat bu seferde connect to server yapılan ekranda Server Name boş geliyor. Bu bir problem mi? yoksa bişeylerdnmi kaynaklanıyor. Çözüm nedir dıhandım kaldım. Yardımcı olursanız benı çok mutlu edersınız.
Cobidik
Back to Top
wQuantum View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Mart 2010
Status: Offline
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wQuantum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nisan 2010 at 10:41
komple kaldırıp yeniden kur daha sağlıklı olur. kurulumda en alttaki components..... vs. seçeneceğini seçersen dıhanıp kalmazsın.
sağlıcakla kalın.
Back to Top
fatihsahinbas View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 19 Şubat 2010
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 128
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fatihsahinbas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nisan 2010 at 10:48
kardeşim sql server 2005 komple kaldır ama en önemli nokta ilk başta tools klasöründeki setup ı kur daha sonra server klasörünün altındaki setup ı kur yoksa o dediğin hata devam eder...
Back to Top
PcMaKeR View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 22 Haziran 2009
Status: Offline
Points: 4516
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PcMaKeR Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nisan 2010 at 11:06
Boş gelmesi sorun değil ki?

Algılamamıştır.


.\SqlExpress yazıp bağlan eğer sql express se.

Değilse . yaz bağlan.
Back to Top
PcMaKeR View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 22 Haziran 2009
Status: Offline
Points: 4516
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PcMaKeR Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nisan 2010 at 11:07
Birde Sql Server 2005 Sp1 ile Sp2 yi kur. Management Studio sapıtıyor sonra.
Back to Top
cobidik View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Eylül 2009
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cobidik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nisan 2010 at 14:13
Yorumlar için.Teşekkür ederim.
Cobidik
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.