C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > Veritabanları > SQL Server
  New Posts New Posts RSS Feed - Localde Sorunsuz calısan site hosta atınca calısmı
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Localde Sorunsuz calısan site hosta atınca calısmı

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
z.amil View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Temmuz 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote z.amil Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Localde Sorunsuz calısan site hosta atınca calısmı
    Posted: 22 Temmuz 2008 at 14:22
Arkadaslar delirmek uzereyim lutfen birisi yardım etsin.
Localimde problemsiz calısan kodları hosta attım tablo bulunamıyo diye hata veriyo. Bu enden olabilir. Bilen bi arkadas varsa yardım etsin. Cıkamadım isin icinden
Back to Top
hgsahin View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Haziran 2008
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hgsahin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Temmuz 2008 at 14:51
hata mesajının tamamını ve connectionstring i öğrenebilirmiyiz?
Back to Top
z.amil View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Temmuz 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote z.amil Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Temmuz 2008 at 15:13
An error has occurred while establishing a connection to the server.  When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)  bu hata mesajı arkadaslar. Localimde problemsiz calısıyor. Connection stringimde hata yok. Neden boyle anlamıyorum lutfen yardımcı olun arkadaslar ciddi delirmek uzereyim.
Back to Top
hgsahin View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Haziran 2008
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hgsahin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Temmuz 2008 at 15:19
hata mesajı bana sorunun connectionstring de olabileceğini düşündürdü.
local de (yada bir server da) düzgün çalışan bir connectionstring başka bir server da düzgün çalışmayabilir. connectionstring de Server adına, IP numarasına referans varsa, başka server a geçince çalışmaması normal. connectionstring inizi öğrenebilirsek daha fazla yardımcı olabiliriz.
Ayrıca host hizmetini aldığınız hosting şirketi de doğru connectionstring konusunda yardımcı olabilir. Sonuçta server ı configure eden onlar.
Back to Top
z.amil View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Temmuz 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote z.amil Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Temmuz 2008 at 15:34
hqsahin connectionstringi hosttan istedim ama sadece bi tablomda hata veriyor baska tablolara baglanmayı denedim oldu izinlerle alakalı bi problem sanırım. ama proje var elimde bitirsem izne cıkıcam bitmedi cıkamıyorum sinir bozucu herseyi tamam ama hosta atınca problem 
Back to Top
hgsahin View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Haziran 2008
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hgsahin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Temmuz 2008 at 16:28
Gönderdiğiniz hata mesajı yetkiler ile ilgili sorun olduğunadair bir ip ucu vermiyor. Ama diğer tablolarda sorun yoksa tabloya erişim yetkilerini kontrol etmek lazım.

kolay gelsin.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.