![]() |
sayfa iki defa yükleniyor |
Post Reply ![]() |
|
Author | |
kemax ![]() Senior Member ![]() Joined: 03 Haziran 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Temmuz 2007 at 23:49 |
Merhaba arkadaşlar, sayfam yüklenirken önce bir bölümü açılıyor, sonra açılan kısım kapanıp, hepsi birden tekrar açılıyor, yani sanki iki defa gidip geliyor gibi, neden olabilir böyle bir şey? teşekkürler... |
|
![]() |
|
pppzze ![]() Senior Member ![]() Joined: 25 Nisan 2006 Status: Offline Points: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam,
break point koyarak sayfanın load kısmının 2 defa yüklenip yüklenmediğine bakabilirmisin. Eğer iki defa yükleniyor ise sayfanda kullandığın image lerden kaynaklanıyordur. Eğer imageurl lerini kod kısmından gönderiyorsan default olarak # vermeni tavsiye ederim. Tabi bu söylediklerim ASP.NET için geçerliki sen zaten bu konuya yazmışsın |
|
![]() |
|
kemax ![]() Senior Member ![]() Joined: 03 Haziran 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 314 |
veritabanından doldurduğum bir menum var, bunu kaldırınca normale döndü, verileri cache ten aldığımdan olabilir mi? |
|
![]() |
|
null29 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26 Nisan 2010 Status: Offline Points: 508 |
Soru çoktan sorulmuş ancak, bu akşam benimde başıma geldi. Muhtemelen birileri daha araştırır faydası olsun diye yazıyorum.
sayfa loadında !page.ispostback kontrolünü yazıp yazmadığınızı, kontrol ediniz (muhtemelen yapmışındır) bende sayfanın iki defa yüklenmesinin sebebi; bir image kontrolünde src="#" olarak verilmiş bundan kaynaklanıyormuş. O kadar aradım kodda bir sorun yok, htmlde de bunun sorun olacağı aklıma gelmemiş. Deneyerek buldum. Başkası aramasın.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |