C#nedir?com Homepage
Forum Home Forum Home > ASP.NET > ASP.NET
  New Posts New Posts RSS Feed - localhost sorunu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

localhost sorunu

 Post Reply Post Reply
   

Author
Message
1207652936 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16 Kasım 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1207652936 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: localhost sorunu
    Posted: 13 Haziran 2007 at 15:52
Selam arkadaşlar,
2005 ile olusturdugum web site projesini visual std. ile calistirdigimda localhost:1325/.. olarak calisiyor ve sayfamdaki resimleri ve css goremiyorum,
ama localhost/projem/.. iis uzerinden calistirdigimda sorunsuz gorebiliyroum sanrım sanal bir iis olusturup ordan calistiriyor ben bu sorunumu nasıl asarım?

tesekkurler
Back to Top
BaRNey View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Ağustos 2006
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 325
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BaRNey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Haziran 2007 at 15:58

Visual Studio ile çalıştıracağın zaman dosyalarının

c:/belgelerim/Visual Studio 2005 /Websites / Klasöradı/
şeklinde bir dosyada toplamanız gerekiyor.
Örneğin ;
Birgün Bende Öğreneceğim.
Back to Top
1207652936 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16 Kasım 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1207652936 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Haziran 2007 at 16:22
dogrudur c:\inetpub\wwwroot\deneme bir klasorun icinde duruyor. sln file ise belgelerim icinde vs 2005\projects\.. icinde duruyor.
projeyi calistirdigimda http://localhost:1087/deneme/default.aspx olarak aciliyor ve ekledigim resim gozukmuyor.
ama yeni bir ie sayfasından http://localhost/deneme/default.aspx yaptıgımda gozukuyor anlamadım gitti
Back to Top
BaRNey View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Ağustos 2006
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 325
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BaRNey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Haziran 2007 at 16:28

şimdi

 
yazdığında direkt localhost üzerinden çalıştırıyor.
 
 
burada visual studio üzerinden çalışıyor bildiğim kadarıyla teknik bir açıklamasıda vardır bunun elbet...
 
 c:\inetpub\wwwroot\deneme\
olmayacak
 
c:\belgelerim\visual Studio 2005\websites\deneme\
olacak bende hiç bir sorun vermiyor.
 
sen  
c:\inetpub\wwwroot\deneme\
bu klasördeki tüm dosyaları
c:\belgelerim\visual Studio 2005\websites\deneme\
bu klasöre taşı
 
birde resimlerinin yollarını kontrol et derim.
 
 


Edited by BaRNey - 13 Haziran 2007 at 16:29
Birgün Bende Öğreneceğim.
Back to Top
1207652936 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16 Kasım 2005
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1207652936 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Haziran 2007 at 16:37
Aslında problem surdan basladı benim 2003 ile yazdgım bir web app. var. bunu 2005 cevireyim dedim. Olmadı yani convert ettim debug yapamadım falan filan sonra baktım web site project var ona cevirdim oldu gibi ama canımı sıktı bende en bastan yapayım dedim ama daha basta bu sorunu yasadım.
Sanırım web config ile ilgili bir sorun bu authetication ile ilgili bir sorun oluyor galiba
Back to Top
BaRNey View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Ağustos 2006
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 325
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BaRNey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Haziran 2007 at 17:01
Resimleri göstermemesi büyük bir sorun değil bence basit bir yerden basit bir hatadan kaynaklanıyordur.....Basit bir noktalama işareti dahi olabilir..
Birgün Bende Öğreneceğim.
Back to Top
Adadiyoz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Haziran 2018
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adadiyoz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Haziran 2018 at 11:41
Ben bu sorunun tam tersini yaşıyorum.
Visual Std.'da sorunsuz çalışan site, localhost/deneme kısmında css'i ve görselleri yükleiyor.
çıkamadım içinden henüz.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   
   


Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.